SMART KIDS 930X122

jandarmeria

ARGEȘ: SCANDAL! BĂTAIE CA ÎN FILME

Argeș: Scandal! Bătaie ca în filme.

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

Sâmbătă, 16 septembrie 2017, la Zilele comunei Rucăr, jandarmii Detaşamentului 7 din Câmpulung Muscel au intervenit pentru oprirea unei bătăi între mai mulți bărbați băuți. Patru indivizi au fost duși la Secţia de Poliţie Rucăr, dintre care doi cu forța.

În urma incidentului, jandarmii au dat 7 amenzi în valoare totală de 4.600 de lei şi un avertisment. De asemenea, polițiștii din Rucăr și jandarmii au întocmit documentele specifice de constatare faţă de cele patru persoane, sub acuzația de loviri şi alte violenţe.

Citiți și: Imagini video ireale la Curtea de Argeș, în Consiliul Local! Scandal și amenințări!

O zi mai târziu, duminică, 17 septembrie, tot la Zilele comunei Rucăr, a izbucnit un alt scandal, între două persoane. Jandarmii câmpulungeni au intervenit din nou. Scandalagii au fost duși la postul de poliţie și amendați pentru provocare și, respectiv, participare la scandal.

Alte două persoane au încercat să împiedice intervenția jandarmilor. Au fost puse repede la punct și amendate pentru împiedicarea organelor de ordine de a-şi îndeplini obligaţiile cu privire la legitimarea şi conducerea unei persoane la sediul de poliţie, proferare de injurii şi refuz de legitimare. (Foto: descriptiv) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90