Donaris 930 x 122

Arges

ARGEȘ: VEȘTI PROASTE DE LA METEOROLOGI

Argeș: Vești proaste de la meteorologi. Estimările de vreme până pe 8 octombrie 2017 au fost date publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în regiunea Muntenia și județul Argeș?

Potrivit sursei citate, începând de miercuri, 27 septembrie, temperatura aerului va scădea semnificativ. Maximele diurne nu vor mai depăși 16-18 grade Celsius, caracterizând, în perioada 28 septembrie – 2 octombrie, o vreme răcoroasă.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Ulterior, după data de 2 octombrie, temperaturile maxime vor crește ușor, spre o medie de 21…22 de grade, specifică începutului lunii octombrie.

Minimele nocturne vor scădea și ele, de la valori medii de 10…12 grade până la doar 6 grade spre sfârșitul acestei săptămâni, conform estimărilor de vreme. După 2 octombrie vor crește până la o medie de 10 grade, normală pentru perioada respectivă.

Pe spații mici vor fi posibile ploi slabe pe parcursul zilei de 26 septembrie și după data de 2 octombrie, mai anunță meteorologii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA