SMART KIDS 930X122

martie

ARGEȘ: VREMEA DE 1 ȘI 8 MARTIE

Vremea de 1 și 8 martie. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat astăzi estimările de vreme pentru perioada 27 februarie – 12 martie 2017. Cum va debuta primăvara calendaristică în regiunea Muntenia și județul Argeș din punct de vedere meteorologic?

Citiți și: Cum va fi vremea în luna martie

Potrivit estimărilor date publicității de ANM, în intervalul de timp 27 februarie – 8 martie vremea în Argeș va fi deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între 13 și 17 grade Celsius. În ultimele zile ale intervalului de prognoză, însă, vremea se va mai răci, iar media maximelor va oscila între 10 și 12 grade.

Temperaturile minime vor fi în creștere până în dimineața zilei de 2 martie, atunci când se vor atinge, în medie, 4 grade. Pe 3 și 4 martie minimele termice se vor apropia de pragul de îngheț. Ulterior, până pe 8 martie, vor crește din nou, ajungând iar la 4 grade. Până la finalul intervalului de prognoză vor scădea spre 1 grad, conform sursei citate.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Va ploua temporar în noaptea de 1 spre 2 martie și după data de 6 martie, mai anunță Administrația Națională de Meteorologie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA