930X122 MAIA

județul argeș

ARGEȘ: VREMEA ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Argeș: Vremea în următoarele 2 săptămâni. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni, valabile până duminică, 22 septembrie 2019.

Citiți și: Vremea se schimbă total în acest weekend!

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș, specialiștii anunță vreme caldă în prima săptămână de prognoză. Cu mici variații, media maximelor se va menține în jurul valorii de 29 de grade până sâmbătă, 14 septembrie.

Conform sursei citate, pe 15 și 16 septembrie va fi o răcire. Media maximelor va scădea, dar va crește ușor și treptat până la sfârșitul celei de a doua săptămâni, când se va ajunge la o medie de 25…26 de grade.

Citiți și: Vremea se schimbă radical!

Media minimelor termice se va menține în jurul a 14 grade până pe 15 septembrie. Pe 16 și 17 septembrie se va produce o scădere, către 9 grade, ulterior urmând o creștere ușoară și treptată, până la finalul intervalului, spre 11 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor, izolat însemnate cantitativ, va fi mai ridicată în intervalul de timp 16-17 septembrie 2019, potrivit estimărilor de vreme comunicate de Administrația Națională de Meteorologie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3