NOR CURIER 930X122

meteorologie

ARGEȘ: VREMEA NE SURPRINDE DIN NOU. CE NE AȘTEAPTĂ

Argeș: Vremea ne surprinde din nou. Ce ne așteaptă. Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (până duminică, 6 mai 2018) au fost date publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

În regiunea Muntenia și în județul Argeș, potrivit sursei citate, pe întreaga perioadă a celor două săptămâni de prognoză regimul termic va fi caracterizat de valori surprinzător de ridicate, peste cele normale la sfârșit de aprilie și la început de lună mai.

Temperaturile maxime diurne se vor situa în medie între 24 și 27 de grade Celsius, dar vor exista și zile, în special în perioada 24 aprilie – 2 mai, în care vor fi posibile valori chiar mai ridicate, spre 29…30 de grade la câmpie. Practic, temperaturi de vară.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

În aceeași tendință vor evolua și minimele nocturne, care se vor situa peste mediile multianuale, cu valori în marea lor majoritate în ecartul 9…12 grade.

Pe ansamblu, intervalul de referință va avea o probabilitate redusă de ploaie. Averse, dar doar cu caracter local, vor fi posibile pe 24 și 27 aprilie și la sfârșitul celor două săptămâni, conform estimărilor de vreme comunicate de Administrația Națională de Meteorologie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90