Donaris 930 x 122

bradu

ARGEȘEAN URMĂRIT. POLIȚIA, ÎN ALERTĂ

Un individ din comuna argeșeană Merișani este căutat de Poliție, fiind dat în urmărire. Veniamin Constantin, de 21 de ani, este cercetat în mai multe furturi, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, printre altele, în noaptea de 8 spre 9 iulie 2017, tânărul ar fi furat o geantă, care conținea peste 3.000 de lei, o bijuterie şi acte de identitate, dintr-o dubă Citroen Jumper parcată în incinta Târgului Săptămânal din comuna Bradu.

Pe 11 iulie, polițiștii din Albota, Bascov şi Piteşti, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale Argeș, au făcut o percheziție acasă la suspect.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

În urma percheziției domiciliare, au fost găsite şi ridicate pentru continuarea cercetărilor suma de 300 de lei și 100 de euro, conform sursei citate.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Piteşti nu a fost, însă, de acord și a dispus doar măsura controlului judiciar pentru 60 de zile (adică a fost pus în libertate, cu anumite restricții).

Parchetul a contestat măsura controlului judiciar. Contestaţia a fost judecată pe data de 26 iulie, iar Tribunalul Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a tânărului.

Între timp, însă, în perioada de control judiciar, individul s-ar fi făcut nevăzut, sustrăgându-se cercetărilor. A fost dat în urmărire de Poliție. (Foto: descriptiv) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA