Donaris 930 x 122

contribuabili

ARGEȘENI INVITAȚI LA FISC

Argeșeni invitați la Fisc. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza mâine, 21 iunie 2017, de la ora 12, o nouă întâlnire pentru contribuabili – persoane fizice și juridice.

Citiți și: Fiscul a făcut anunțul! Toți contribuabilii sunt vizați

Întâlnirea va avea loc în clădirea instituției, de pe bulevardul Republicii din Pitești. Mai exact, în sala de ședințe de la mezanin I, din corpul B, sală cu o capacitate de 160 de locuri.

Specialiștii Fiscului argeșean le vor oferi contribuabililor prezenți informații și lămuriri referitoare la următoarele subiecte:

Citiți și: ANUNȚ DE LA ADMINISTRAȚIA FINANȚELOR ARGEȘ

1.Calendarul obligaţiilor fiscale pentru luna iunie 2017.

2.Spațiul virtual privat – serviciu pus la dispoziţia persoanelor fizice, persoanelor juridice şi altor entităţi fără personalitate juridică.

3.Principalele aspecte stipulate în Hotărârea de Guvern nr. 284/2017 pentru modificarea şi completarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, aprobate prin HG nr. 1/2016.

4.Alte aspecte fiscale de interes.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3