EcoMoto 930×122

jandarmeria

ARGEȘENII PETREC ÎN STRADĂ DE REVELION

În perioada 31 decembrie 2017 – 3 ianuarie 2018, peste 250 de jandarmi vor acţiona în județ pentru ca argeşenii să se poată bucura în condiţii de siguranţă şi linişte publică de mini-vacanţa prilejuită de Anul Nou.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Potrivit estimărilor organizatorilor, în Argeș, în special în municipiile Piteşti și Câmpulung Muscel şi în oraşul Mioveni, peste 10.000 de persoane vor participa la evenimentele (concerte, foc de artificii) care vor avea loc în aer liber de Revelion, informează Jandarmeria Argeș.

Pentru a preveni orice incidente şi pentru descurajarea faptelor antisociale, jandarmii vor fi prezenţi în stradă şi vor patrula pe traseele de deplasare către zonele în care se organizează astfel de evenimente, în zonele şi pe străzile intens circulate din oraşe, precum şi în pieţe, gări, autogări, târguri și în mijloacele de transport în comun care duc spre marile centre comerciale.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

De asemenea, ca urmare a afluenţei de turişti în staţiunile montane, în această perioadă cele două posturi de jandarmi montani din comunele Arefu şi Rucăr şi-au suplimentat efectivele. Peste 30 de jandarmi montani sunt pregătiţi să acţioneze în zonele turistice, pe traseele montane şi în zonele pârtiilor de schi și să intervină în situaţii de urgenţă, pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90