Donaris 930 x 122

consiliul judetean arges

ARGEȘUL, SUB ZĂPADĂ. INFOTRAFIC DE ULTIMĂ ORĂ

Argeșul, sub zăpadă. Infotrafic de ultimă oră. Toate drumurile din județul Argeș sunt practicabile, dar se circulă în condiții de iarnă, potrivit autorităților. În ceea ce privește drumurile județene, nu ar exista probleme deosebite, informează Consiliul Județean Argeș.

Citiți și: Poliția/Traficul în această dimineață: unde se circulă cu dificultate

„Începând de aseară, echipajele Regiei Județene de Drumuri Argeș au acționat cu material antiderapant și autobasculante cu lamă pe rețeaua de drumuri județeane. Nu s-au semnalat probleme deosebite.

De asemenea, stocul de materiale antiderapante este suficient, iar utilajele de deszăpezire sunt pregătite să intervină în teren.

Citiți și: Șoferi, mare atenție! Pe aceste drumuri sunt probleme serioase!

În acest moment, se circulă în condiții de iarnă. Având în vedere avertizările meteo, li se recomandă șoferilor să adapteze viteza la condițiile de trafic”, informează Consiliul Județean Argeș.

Și în Pitești se circulă în condiții de iarnă:

Nici pe drumurile naționale din Argeș nu sunt tronsoane închise sau cu restricții de tonaj din cauza vremii, conform datelor valabile la ora 9 și prezentate de Poliția Română.

Nu sunt anunţate probleme majore nici în legătură cu traficul feroviar, precizează Poliția. (Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3