SMART KIDS 930X122

itp

ATENȚIE! SĂ AFLE TOȚI ȘOFERII!

Atenție! Să afle toți șoferii! În urmă cu puțin timp, Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I.) a transmis o informație de maxim interes pentru șoferi.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

„Verificați-vă valabilitatea ITP a mașinii!

Din 20.05.2018, dacă sunteți surprinși în trafic cu ITP expirată, polițistul vă va reține talonul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare, vă va da amendă și o dovadă FĂRĂ drept de circulație. Așadar, nu o să mai luați mașina de acolo decât pe platformă sau împinsă, apoi trebuie să mergeți la RAR, deci mult mai complicat!

Citiți și: Poliția/Traficul în această dimineață: unde se circulă cu dificultate

Același lucru este valabil și dacă mașina a fost cumpărată/vândută, dar nu a fost trecută pe numele noului proprietar în termen de 90 de zile de la înstrăinare.

Puteți verifica în timp real dacă înmatricularea autoturismului dumneavoastră este suspendată sau validă pe site-ul DRPCIV (AICI).

Începând cu 20 mai, se va aplica suspendarea de drept a înmatriculării vehiculului pentru ITP expirată. Suspendarea încetează automat la data la care vehiculul trece o nouă inspecţie tehnică periodică.

Certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare se restituie proprietarului de către Poliţia Rutieră, la încetarea suspendării înmatriculării vehiculului.”, transmite Ministerul Afacerilor Interne.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3