Donaris 930 x 122

itp

ATENȚIE! SĂ AFLE TOȚI ȘOFERII!

Atenție! Să afle toți șoferii! În urmă cu puțin timp, Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I.) a transmis o informație de maxim interes pentru șoferi.

Citiți și: (VIDEO) ACUM: ȘOFERI CU NERVII LA PĂMÂNT

„Verificați-vă valabilitatea ITP a mașinii!

Din 20.05.2018, dacă sunteți surprinși în trafic cu ITP expirată, polițistul vă va reține talonul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare, vă va da amendă și o dovadă FĂRĂ drept de circulație. Așadar, nu o să mai luați mașina de acolo decât pe platformă sau împinsă, apoi trebuie să mergeți la RAR, deci mult mai complicat!

Citiți și: (VIDEO) LA PERMISE SE PICĂ PE CAPETE. CANDIDAȚII REZISTĂ: „NU RENUNȚĂM!”

Același lucru este valabil și dacă mașina a fost cumpărată/vândută, dar nu a fost trecută pe numele noului proprietar în termen de 90 de zile de la înstrăinare.

Puteți verifica în timp real dacă înmatricularea autoturismului dumneavoastră este suspendată sau validă pe site-ul DRPCIV (AICI).

Începând cu 20 mai, se va aplica suspendarea de drept a înmatriculării vehiculului pentru ITP expirată. Suspendarea încetează automat la data la care vehiculul trece o nouă inspecţie tehnică periodică.

Certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare se restituie proprietarului de către Poliţia Rutieră, la încetarea suspendării înmatriculării vehiculului.”, transmite Ministerul Afacerilor Interne.

Jupiter 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066