930 x122 grota rece

autostrada

ATENȚIE, ȘOFERI! AZI, PE AUTOSTRADĂ

Atenție, șoferi! Azi pe autostradă.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până în jurul orei 17, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul de mers către Capitală, la kilometrul 106, se execută lucrări pe banda a doua, iar autovehiculele sunt redirecţionate pe banda numărul unu. De asemenea, potrivit sursei citate, pe sensul de mers către Piteşti, la kilometrul 35+900 de metri, se fac lucrări de montare pe margine a unei glisiere, fără ca traficul să fie restricţionat (se lucrează pe banda de urgenţă).

UPDATE: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române adaugă că, începând de la ora 12:15, la ieşirea din Bucureşti către Piteşti, pe tronsonul kilometric 10+500 – 13, se fac reparaţii pe benzile unu şi de urgenţă, iar autovehiculele sunt redirecţionate pe banda a doua. În plus, se toarnă covor asfaltic pe sensul de mers către Capitală, pe banda a doua, între kilometrii 69 şi 68+200. Și pe acest tronson autovehiculele sunt redirecţionate pe banda numărul unu.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3