EcoMoto 930×122

autostrada

ATENȚIE, ȘOFERI! SE LUCREAZĂ

Atenție, șoferi! Se lucrează. Pe autostrada A1 București – Pitești se execută astăzi lucrări la partea carosabilă, după cum urmează:

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

-Pe sensul către Pitești, lucrări (frezare și asfaltare) între kilometrii 92 și 95 (pe raza orașului Topoloveni, din județul Argeș). Lucrările se fac pe a doua bandă, până în jurul orei 20.

-Pe sensul către Pitești, lucrări (asfaltare rosturi) între kilometrii 11 și 12 (în localitatea Ciorogârla, din județul Ilfov). Până la ora 15 sunt afectate banda de urgență și banda numărul unu. În intervalul orar 15 – 20 va fi afectată banda numărul 2.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Poliția Rutieră îi sfătuiește pe șoferi să manifeste prudență sporită la volan pe tronsoanele respective, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să semnalizeze și să se asigure temeinic la schimbarea benzii de circulație.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3