Donaris 930 x 122

politia

ATENȚIE, ȘOFERI! TRAFIC INFERNAL

Atenție, șoferi! Trafic infernal. Centrul Infotrafic al Poliției Române atenționează că în a doua parte a zilei de astăzi circulația auto se va intensifica mult pe principalele drumuri naţionale şi pe autostrăzi, mai ales pe DN1 Braşov – Bucureşti, A2 Constanţa – Bucureşti şi DN7 Sibiu – Râmnicu-Vâlcea – Piteşti – Bucureşti.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Duminică, pe DN1 vârfurile de trafic sunt, de regulă, în jurul orei 12 (atunci când se încheie ziua hotelieră, iar numeroşi automobilişti pornesc spre casă), în intervalul orar 14-15 (pentru că după încheierea zilei hoteliere mulţi participanţi la trafic rămân să mânânce la diverse restaurante sau pensiuni) şi către seară (orele 17-18).

Pe autostrada A2 cel mai aglomerat este după ora 16, atunci când majoritatea automobiliştilor pornesc spre casă direct de pe plajă.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Pe autostrada A1 pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti riscul cel mai mare de producere a unor tamponări apare la orele serii, mai ales la intrarea în Capitală, acolo unde se formează coloane de autovehicule (pentru că bulevardul Iuliu Maniu nu poate prelua în condiţii optime traficul de pe autostradă).

Poliţiştii rutieri care patrulează pe autostrăzi au constatat că zilnic mulţi conducători auto opresc nejustificat pe banda de urgenţă, creând astfel situaţii periculoase. Oprirea nejustificată sau circulaţia pe banda de urgenţă a autostrăzilor se sancţionează cu 3 puncte de penalizare şi cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni (4 sau 5 puncte-amendă).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90