Donaris 930 x 122

carpati_inceput

Au inceput Sarbatorile Argesului si Muscelului

Pitesti. 11 august 2009. CJ Arges.
Cea de a XXV-a editie a Festivalului International de Folclor „Carpati” a inceput astazi, la Pitesti, iar o data cu ea si cea de a treia editie a Sarbatorilor Argesului si Muscelului. La ora 16, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Arges si in Piata „Vasile Milea” a avut loc deschiderea oficiala a celei de-a treia editii a „Sarbatorilor Argesului si Muscelului”.

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a deschis oficial editia de anul acesta acordand Trofeul Sarbatorilor Argesului si Muscelului – Festivalul International de Folclor „Carpati” grupurilor din Bulgaria, Italia, Franta si Spania, precum si ansambluri folclorice din judetul nostru. Artistii au aratat ce au mai frumos in zestrea lor populara intr-o parada care s-a derulat de la Teatrul „Al. Davila” catre Piata „Vasile Milea”, acolo unde au urcat, rand pe rand, pe scena, in spectacolul de cantece si dansuri populare. Un creuzet de culoare, traditii si spectulozitate, unite in spiritul frumosului si al fanteziei universului popular din toate tarile. Seara, pe scena din Piata „Vasile Milea”, au urcat solisti de muzica populara.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3