New Profesional Consult 930 x 122

accident

AUTOCAR DIN PITEȘTI, GRAV ACCIDENT ÎN UNGARIA

Autocar din Pitești, grav accident în Ungaria. Autocarul românesc implicat azi dimineață într-un grav accident de circulație în Ungaria, pe autostrada M43, la 2 km de Vama Nădlac, este al unei firme din Pitești de transport național și internațional de persoane, Danvi Top Expediții.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

„În dimineaţa zilei de 15 februarie 2017, în jurul orei 8:40, un autocar al companiei de transport Danvi Top Expediţii, închiriat de compania Eurolines România, care efectua cursa de linie regulată Hamburg – Bucureşti, a fost implicat într-un accident rutier pe teritoriul Ungariei, la o distanţă de 2 km de Nădlac. În autocar se aflau 17 pasageri. În urma acestui incident, niciunul dintre pasageri nu a avut de suferit, doar şoferul aflat la volan a fost accidentat şi transportat la spital. Toţi pasagerii au fost deja preluaţi de un autocar trimis de Eurolines România şi se află în drum către destinaţie.”, se arată într-un comunicat de presă pentru Mediafax al Eurolines România.

Contactat telefonic de publicația noastră, administratorul firmei Danvi Top Expediții declară, la rândul lui, că niciun pasager din autocar nu a fost rănit. Potrivit sursei citate, din autocar singura persoană rănită este șoferul, un bărbat din Pitești, care a fost internat într-un spital din Szeged (Ungaria).

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Administratorul firmei Danvi Top Expediții din Pitești mai precizează că șoferul autocarului nu are nicio vină. Afirmația acestuia este susținută și de Eurolines România, compania care a închiriat autocarul de la firma piteșteană. Accidentul s-ar fi produs din cauza a două microbuze care staţionau nesemnalizat pe banda a doua de mers, în urma unui accident survenit anterior, în zonă fiind ceață: „Şoferul autocarului, pe fondul vizibilităţii scăzute şi a condiţiilor meteo nefavorabile, a încercat să împiedice coliziunea cu cele două microbuze, dar nu a reuşit să evite impactul.”.

Conform Digi 24, accidentul s-a soldat cu patru morți (printre care și un român) și 12 răniți (dintre care 6 români). (Sursă foto: antena3.ro)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3