New Profesional Consult 930 x 122

autostrada

AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU, UN NOU TERMEN

Autostrada Pitești-Sibiu, un nou termen. Deși nimeni nu știe exact când vor începe lucrările la mult trâmbițata autostradă Pitești-Sibiu, oficialii din Transporturi se grăbesc să promită termene de finalizare.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Spunem termene, la plural, pentru că, de-a lungul vremii, au fost vehiculate mai multe, încă o dovadă a lipsei de seriozitate care caracterizează clasa conducătoare. Cel mai recent a fost anunțat astăzi, într-o conferință de presă în Suceava, de actualul ministru al Transporturilor, Sorin Bușe. Potrivit Mediafax, Buşe a afirmat că, deşi Master Planul General de Transport al României prevede ca autostrada să fie gata în anul 2022, angajamentul CNADNR (Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România) este să o termine în 2021, cu un an mai devreme.

Conform Mediafax, Sorin Bușe a mai informat că studiile de fezbilitate vor fi terminate până pe 15 noiembrie 2016, inclusiv pentru lotul 4, care era în întârziere. „Vrem să licităm lotul 1, 4 şi 5 pentru proiect tehnic şi acord de construcţie până pe 30 noiembrie.”, a adăugat Buşe.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Ministrul Transporturilor a mai precizat că pentru loturile 2 şi 3, cele mai dificile, se va finaliza în câteva zile traseul final, iar în aprilie 2017 va fi încheiat întreg studiul de fezabilitate, licitaţia pentru desemnarea constructorului urmând să fie lansată în mai 2017. (Foto: automarket.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90