NOR CURIER 930X122

caniculă

AVERTIZARE METEO PENTRU URMĂTOARELE 3 ZILE

Avertizare meteo pentru următoarele 3 zile. O nouă informare a fost emisă cu puțin timp în urmă de Administrația Națională de Meteorologie. Avertizarea este valabilă pentru întreaga țară, inclusiv județul Argeș.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Potrivit meteorologilor, în zilele de 23, 24 și 25 august 2019 disconfortul termic va fi ridicat, iar local în regiunile vestice, sudice și sud-estice indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unităţi.

Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 32 și 34 de grade, mai ridicate, spre 35…36 de grade, local în Oltenia și Muntenia și izolat în Banat și Crișana, unde și nopțile vor fi tropicale, cu temperaturi minime cuprinse în general între 19 și 22 de grade.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Notă: În special în după-amiaza și seara zilei de duminică (25 august), temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată în zonele montane.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3