NOR CURIER 930X122

bacalaureat

BACALAUREAT LA „I.C. BRĂTIANU”: „NU MĂ AȘTEPTAM SĂ PICE EMINESCU!”

Astăzi s-a desfășurat prima probă scrisă la bacalaureat, respectiv la limba şi literatura română. Unul dintre subiecte s-a referit la viziunea despre lume reflectată în poezia lui Mihai Eminescu.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Absolvenții Colegiului ”I.C. Brătianu” din Pitești cu care am discutat s-au declarat mulțumiți de subiectele primite. “A fost bine, uşor și am picat pe subiect! Nu mă aşteptam la poezie, dar am avut o poezie foarte frumoasă, mi-a plăcut! La istorie nu am emoţii, sper să mă descurc. Cred că va fi mai uşor la istorie!”, ne-a spus Maria Sandu. „Consider că a fost destul de uşor. Este punctul meu de vedere. Acum, știți cum este, fiecare are opinia lui. M-am pregătit, dar nu mă aşteptam să pice Eminescu. Cred că voi lua un 9! Profesorii au fost foarte stricţi şi foarte corecţi, de fapt aşa trebuie să fie la orice examen. La matematică sper să obțin notă mare, este punctul meu forte!”, ne-a declarat, la rândul său, Ionuţ Valentin Bârzacu.

Şi părinţii absolvenților au avut mari emoţii, poate chiar mai mari decât ale lor. Unii dintre ei au aşteptat la porţile Colegiului ieşirea din examen a copiilor. Miercuri absolvenţii vor susţine proba obligatorie a profilului.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90