930×122 CAPRA 5

accident

BASCOV: ACCIDENT MORTAL

UPDATE: Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Argeş, circulând pe direcţia de mers către Piteşti, şoferul Logan-ului a intrat în depăşirea unei coloane de autovehicule fără să se asigure dacă din sens opus vine o altă maşină. Autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu TIR-ul. 

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Impactul a fost fatal pentru şoferul autoturismului (de 30 de ani, din Izbiceni – judeţul Olt) şi pentru pasagera de pe scaunul din dreapta faţă (de 57 de ani, originară tot din Izbiceni, dar cu domiciliul în judeţul Cluj). A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. Cei doi erau mamă şi fiu. 

Mai precizăm că şoferul TIR-ului are 46 de ani şi este din Turda (judeţul Cluj). El circula regulamentar pe sensul de mers către Vâlcea, conform sursei citate.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Bascov: Accident mortal. Un accident rutier s-a produs în această dimineaţă pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 104, pe raza comunei argeşene Bascov, la Valea Ursului. Un TIR şi un autoturism Dacia Logan au intrat în coliziune frontală. Sunt victime. Două persoane din Logan au murit: un bărbat (şoferul) şi o femeie, pasageră pe scaunul din dreapta faţă.

Din cauza accidentului, traficul rutier în zonă se desfășoară la această oră îngreunat, pe un fir alternativ. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului. Vom reveni cu amănunte. (Foto: Facebook Info Trafic Piteşti) 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3