New Profesional Consult 930 x 122

pefoc.ro

BIO ȘEMINEU PENTRU UN LIVING MODERN

Bio șemineu pentru un living modern. În proiectele moderne de amenajare, livingul este conturat ca un spațiu de relaxare și de socializare pentru întreaga familie. Estetica detaliilor și echilibrul acestora sunt cele care imprimă living-ului acel aer confortabil de acasă. Imaginează-ți o după-amiază plăcută, petrecută pe canapeaua din living! Timpul se scurge în favoarea ta, iar un șemineu nu face altceva decât să contribuie la confortul casei tale și la îmbunătățirea living-ului tău cu un veritabil obiect de decor.

Citiți și: PEFOC.RO: SECRETUL UNUI ȘEMINEU DE-O VIAȚĂ

Șemineele bio sunt șeminee care funcționează pe bază de bioetanol și nu necesită coș de fum, pentru că nu emană nici fum și nici miros. Aceste bio șeminee vin în mai multe forme și modele și pot fi încastrate sau atașate pe perete.

Bio șemineele pot fi fixe sau mobile: cele fixe pot fi montate în orice încăpere a casei, pornind de la living până la birou și bibliotecă, iar șemineele bio mobile pot fi așezate în orice colț al locuinței, în funcție de dimensiunea lor și de spațiul disponibil, pornind de la birou până la terasa din gradină. Șemineele bio nu au nevoie de sticlă termorezistentă, deoarece aceasta împiedică procesul arderii dacă este închisă complet. Flacăra șemineului se poate stinge în orice moment. Nu necesită instalare şi manoperă precum şemineele tradiţionale. Tehnologia arderii bioetanolului oferă o flacără deschisă într-un mod sigur şi controlat.

Dacă șemineul se construiește odată cu restul living-ului, decizia amplăsării lui este mai ușor de luat, însă poziționarea corectă a unui șemineu după ce restul mobilierului și decorațiunilor există deja în living poate să ridice anumite dificultăți. Este foarte important ca șemineul să se integreze armonios în restul decorului, fără a părea din altă poveste într-un design deja stabilit. Un șemineu nu se face abstract, ci trebuie gândit de la început până la sfârșit în așa fel încât să aibă sens în contextul în care se va afla după ce este gata. Participarea specialistului de la primul pas este importantă.

Dacă alegi să lucrezi cu specialiștii de la Șeminee București, designul şemineului tău va fi realizat de designeri de interior foarte pricepuți, care vor avea grijă ca imaginea şemineului să fie exact dorința ta şi să se încadreze perfect în stilul şi arhitectura locului. Pornind de la o schiță care ține cont de toate datele şi normele tehnice ale proiectului, pas cu pas, ei realizează, împreună cu tine, designul pe care îl doreşti şi a cărui randare este de o importanță deosebită în proiectarea şi construirea corectă şi sigură a unui semineu bucuresti.

La Șeminee București, parte a grupului Pefoc.ro, găsești o gamă largă de termofocare, focare de șeminee și cosuri de fum, care sunt livrate gratuit în toată România în cel mult 48 de ore de la plasarea comenzii. De asemenea, sobe pe lemne găsești la cele mai accesibile prețuri, adaptate nevoilor dumneavoastră.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90