930×122 CAPRA 5

biserica ortodoxă română

BISERICA, ÎN STRADĂ. MARȘ URIAȘ

Biserica, în stradă. Marș uriaș. Biserica Ortodoxă Română (BOR) anunţă organizarea, pe 25 martie 2017, a unui marş la nivel naţional pentru susţinerea valorilor familiei creştine tradiţionale.

Citiți și: Pitești. Le-a ajuns „cuțitul la os”! Va fi protest!

Este pentru prima oară când BOR organizează o manifestaţie de asemenea amploare. Decizia a fost luată în şedinţa de ieri a Sfântului Sinod.

Potrivit unui comunicat de presă al Patriarhiei, în şedinţa Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, condusă de Patriarhul Daniel, s-a decis „binecuvântarea şi sprijinirea organizării la nivel naţional a Marşului pentru viaţă 2017 – „Ajută mama şi copilul! Ei depind de tine!”. Acest eveniment se va desfăşura în după-amiaza zilei de sâmbătă, 25 martie 2017 (sărbătoarea Bunei Vestiri). Prin acest eveniment se mărturisesc, la nivelul tuturor eparhiilor Patriarhiei Române, valorile familiei creştine tradiţionale”. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, editarea și titlul: http://epitesti.ro/)

Citiți și: E OFICIAL: SLUJBE RELIGIOASE DOAR AFARĂ ȘI CU MAI PUȚIN DE 100 DE PERSOANE

BOR urmează să anunțe în timp util locurile și ora de desfășurare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90