New Profesional Consult 930 x 122

Arges

BISERICILE DIN ARGEȘ, CONTROLATE DE ISU – NEREGULI GRAVE

Inspectoratul pentru Situații de Urgență face controale în bisericile și mănăstirile din județul Argeș, acțiune preventivă pentru apărarea împotriva incendiilor.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

În acest an, începând din luna ianuarie și până în prezent, ISU a făcut peste 100 de astfel de controale. Au fost constatate nu mai puțin de 274 de nereguli, sancționate cu 167 de avertismente și 20 de amenzi în valoare totală de 10.500 de lei.

Principalele nereguli găsite, potrivit ISU Argeș: folosirea unor instalații electrice cu defecțiuni, neverificarea sistemelor de scurgere la pământ a descărcărilor electrice, neverificarea periodică de către personalul autorizat a centralelor termice și a sobelor utilizate pentru încălzire, blocarea parțială cu diverse materiale a căilor de evacuare, ba chiar și lipsa autorizației de securitate la incendiu.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

ISU Argeș nu precizează numele bisericilor cu probleme. (Foto: Arhivă)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3