New Profesional Consult 930 x 122

bradu

BRADU: SURPRIZĂ LA SPĂLĂTORIE. CE A PĂȚIT UN ȘOFER

Bradu: Surpriză la spălătorie. Ce a pățit un șofer. Polițiștii din comuna argeșeană Bradu au primit ieri o reclamație de la un bărbat, în vârstă de 49 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unui furt.

Citiți și: Toate informațiile despre traficul pe autostrăzi și drumuri naționale!

Bărbatul le-a sesizat polițiștilor că i-a fost furat din autoturism un ceas de mână. Incidentul a avut loc pe 20 iulie 2017, în timp ce bărbatul își lăsase mașina la o spălătorie auto din comuna Bradu.

În urma anchetei pe care au declanșat-o, polițiștii au dat de urma autorului. Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, care furnizează informația, autor ar fi un angajat al spălătoriei. În vârstă de 31 de ani, din Pitești, angajatul spălătoriei auto din Bradu (spălătorie al cărei nume Biroul de Presă al Poliției argeșene nu îl precizează) ar fi sustras ceasul din autoturism și ulterior l-ar fi valorificat.

Citiți și: 140 de mii de € pentru viitorul copiilor: Pc-uri, table digitale, laptopuri

Conform sursei citate, ceasul, în valoare de aproximativ 1.000 de euro, a fost recuperat și va fi înapoiat părții vătămate. Pe numele autorului polițiștii au făcut dosar de cercetare penală sub acuzația de furt.

Polițiștii vă recomandă:

-Nu lăsați bunuri de valoare în autoturism atunci când vă opriți la spălătorii sau service-uri!

-Pe cât posibil, nu părăsiți mașina și nu predați cheile acesteia către alte persoane, decât în baza unor documente de recepție!

-Dacă sunteți victima unei infracțiuni, sunați la Numărul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112! (Foto: descriptiv) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3