Donaris 930 x 122

ambulanta

BUDEASA: TRAGEDIE ÎN AMBULANȚĂ

Budeasa: Tragedie în ambulanță. Un echipaj de urgență de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit ieri, la cererea unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, în comuna argeșeană Budeasa.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Informația ne-a fost furnizată în urmă cu puțin timp de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit sursei citate, intervenția a fost pentru transportul unei femei în vârstă de 69 de ani și de aproximativ 300 de kg, care avea insuficiență respiratorie.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Întrucât targa nu putea susține greutatea femeii, a fost solicitată autospeciala de transport de victime multiple pentru ca pacienta să fie dusă la spital.

Pe timpul pregătirii pentru transport, femeia a intrat în stop cardio-respirator, anunță ISU Argeș. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență, echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a intervenit pentru efectuarea manevrelor de resuscitare, dar fără rezultat. A fost constatat decesul. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3