930 x122 grota rece

caldura

CĂLDURĂ MARE ÎN ARGEȘ! CE TEMPERATURI NE AȘTEAPTĂ

Căldură mare în Argeș! Ce temperaturi ne așteaptă. Administrația Națională de Meteorologie a dat astăzi publicității estimările de vreme pentru perioada 12 – 25 iunie 2017. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în regiunea Muntenia și în județul Argeș.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Potrivit estimărilor, în intervalul de timp 12 – 20 iunie, deși vor exista ușoare variații termice de la o zi la alta, vremea se va menține caldă, cu medii ale temperaturilor maxime diurne de 25…29 de grade și minime nocturne de 12…15 grade.

Cea mai călduroasă zi din această perioadă ar urma să fie mâine, 13 iunie, atunci când, după-amiaza, maxima va fi de la 30 până la 33 de grade.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

Apoi, până la sfârșitul perioadei de referință, estimările indică temperaturi ridicate, cu o probabilitate relativ mare pentru o vreme călduroasă în toată regiunea, cu valori diurne de 30…32 de grade și nocturne de 15…17 grade, în medie.

La începutul intervalului ploi în general slabe se vor semnala pe arii restrânse, doar în perioada 14-15 iunie acestea devenind locale. Probabilitatea pentru ploi cu caracter temporar va fi relativ ridicată și între 17 și 19 iunie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90