930 x122 grota rece

aspirator

CALITATE GERMANĂ! ASPIRATOR ANTIALERGIC

Calitate germană! Aspirator antialergic. Praful, prin conținutul lui ridicat de acarieni, poate provoca alergii prin diversele bacterii și microorganisme care se ascund în covoare, lenjerie de pat, saltele, canapele, mobilier acoperit de materiale textile, etc. 

Soluția optimă pentru evitarea alergiilor și a altor probleme de sănătate ar fi să luați măsuri de precauție împotriva acestor bacterii, microorganisme, praf, păr de animale sau mucegai.

Aspiratoarele profesionale antialergice pot fi o soluție perfectă în cazul în care aveți animale de companie sau copii mici. După cum sunt și denumite, acest tip de aspiratoare ajută la îndepărtarea în profunzime a microbilor și bacteriilor care pot dezvolta anumite alergii, dar și la menținerea, pentru cât mai mult timp, a suprafeței curățate.

Pentru că o atenție deosebită trebuie acordată covoarelor, deoarece acestea acumulează cel mai mult praf din materie organică, ceea ce înseamnă o adevarată hrană pentru acarieni, experții în domeniul aspiratoarelor s-au gândit să vină în ajutorul celor care suferă de alergii și au scos pe piață aspiratoare cu cartuș filtrant HEPA.

Firma care oferă aceste aspiratoare este ServExpert, firmă specializată în vânzarea de aspiratoare profesionale pentru curățenie, accesorii și soluții profesionale de curățenie, fiind reprezentantul în România al mărcii germane SPRINTUS, specializată în proiectarea de echipamente profesionale pentru curățenie.

Aspiratorul profesional Sprintus MAXIMUS HEPA purifică aerul evacuat – părul de animale, praful sau polenul – astfel încât să puteți respira un aer curat în propria dumneavoastră casă, scăzând astfel riscul apariției alergiilor.

Acest tip de aspirator, gândit pentru persoanele care suferă de alergii, este unul profesional, care îndeplinește ca funcție principlă îndepărtarea în profunzime a prafului, a acarienilor întâlniți peste tot în casele noastre, în special pe covoare, podele, saltele și paturi, cu o putere de aspirare enormă, de 270 de mbar, cu zgomot redus, cu o capacitate a containerului de 13 litri și cu sac textil consumabil de 9 litri. Include cartuș filtru HEPA H12 și poate fi folosit fără sac textil. Cu un debit de 48 de litri pe secundă la un vacuum de 270 mbar, asigură aspirarea rapidă și confortabilă.

Concepția constructivă inovativă face ca puterea de aspirare să se adapteaze automat la tipul de pardosea. Baza furtunului se rotește la 360 de grade, iar raza de aspirare este de peste 13 metri. Cablul de alimentare de 10 metri se poate înfășura în jurul capului aspiratorului sau poate fi atârnat confortabil pe cârligul pentru cablu.

Și pentru că ceea ce nu puteţi vedea vă poate dăuna, trebuie să știți cum să vă apărați împotriva alergenilor și a poluanților din interiorul casei dumneavoastră, care își pot face apariția peste tot și care cauzează reacţii alergice şi simptome asmatice. Aspiratoarele antialergice au, de asemenea, un rol vizibil în ceea ce privește menținerea prospețimii casei dumneavoastră.

Alegeți să munciți eficient și rapid cu gama de produse de la ServExpert, firmă specializată în comercializarea de echipamente profesionale pentru curățenie, aspiratoare de calitate germană, detergenți de curățare și diverse accesorii, toate aceste produse fiind certificate la standarde europene!

Fiabilitatea ridicată, capacitatea mare de aspirare, ușurința folosirii și raportul calitate/preț pe care ServExpert le oferă reprezintă motivele unei investiții pe termen lung. Este cert că investind într-un model de aspirator performant, investești în propria ta sănătate și îți asiguri o mare economie de timp și energie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90