Donaris 930 x 122

jupiter city

CAMPIONII ARGEȘULUI LA ROBOTICĂ VIN LA JUPITER CITY!

Campionii Argeșului la robotică vin la Jupiter City! Sâmbătă, 17 iunie 2017, de la ora 16, în centrul comercial Jupiter City Pitești va avea loc primul mare eveniment public de robotică din județul Argeș.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Echipele Stem Kids Romania, Qube de la Colegiului Național „Mihai Viteazul” din București și Watt`s up din Câmpulung Muscel vor construi live roboți și vor susține meciuri demonstrative cu roboți de competiție.

Una dintre echipele Stem Kids (copii 11-13 ani), vicecampioană națională First Lego League (FLL) România 2017, ne-a reprezentat țara în premieră în cei 18 ani de competiție, la Campionatul European de robotică din Aarhus, Danemarca, în perioada 25-28 mai anul acesta.  

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

O altă echipă a devenit pe 11 iunie 2017 campioana națională World Robot Olympiad (WRO) 2017 (categoria sub 13 ani), cea mai mare competiție de robotică pentru școala primară și gimnaziu din România, și urmează să reprezinte țara noastră la Olimpiada Internațională de robotică din Costa Rica, în luna noiembrie 2017.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90