SMART KIDS 930X122

accident

CARAMBOL, PERSOANE RĂNITE

Carambol, persoane rănite. Un accident rutier s-a produs aseară, în jurul orei 22:20, pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel, în zona Bemo din orașul Mioveni. În accident au fost implicate două autoturisme și un autobuz.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Potrivit Poliției Argeș, șoferul unuia dintre autoturisme a ieșit din DN 73D (Mioveni – Câmpulung Muscel) în DN 73 fără să acorde prioritate de trecere. Mașina a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, unul dintre cele două autoturisme a fost proiectat în autobuz.

Într-un autoturism se aflau patru persoane, în cel de-al doilea o singură persoană (conducătorul auto – o femeie), iar în autobuz aproximativ 25 de persoane.

Citiți și: Accident deosebit de grav! Tânăr de 19 ani, încarcerat

La fața locului au acționat un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat. Au primit îngrijiri medicale trei persoane din cele două autoturisme, care, însă, au refuzat transportul la spital. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice și de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90