EcoMoto 930×122

germania

CĂUTAT DE NEMȚI ÎN TOATĂ LUMEA, ÎNCARCERAT ÎN PITEȘTI

Căutat de nemți în toată lumea, încarcerat în Pitești. Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost reținut pentru 24 de ore în urma unei hotărâri în acest sens a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

A fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din Pitești al Poliției Argeș și va fi prezentat Curții de Apel Pitești, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmărit internațional de autoritățile din Germania pentru 16 înșelăciuni pe care le-ar fi comis în această țară, bărbatul a fost prins ieri de polițiștii vâlceni în municipiul Râmnicu Vâlcea și transferat ulterior în Pitești.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Individul este acuzat că, împreună cu mai mulți complici, ar fi publicat pe internet oferte false (inexistente în realitate) de vânzare de autovehicule și alte bunuri ori servicii, cu scopul de a convinge potențiali cumpărători să plătească prețul în avans.

De asemenea, în perioada 1 iunie – 7 iulie 2015, românul ar fi deschis mai multe conturi curente la bănci din Karlsruhe – Germania, pentru a fi alimentate cu bani proveniți din infracțiunile de înșelăciune.

Prejudiciul s-ar ridica la aproape 56.000 de euro. Poliția Română, care furnizează informația, nu precizează din ce localitate este bărbatul. (Foto: descriptiv)  

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3