930 x122 grota rece

cnair

CHINURILE FACERII EXPRESULUI PITEȘTI-CRAIOVA – O NOUĂ ÎNCERCARE

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SICAP) anunţul de participare pentru procedura de atribuire a contractului de proiectare și execuție a tronsonului 3 al viitorului drum expres Pitești-Craiova.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Este vorba de o reluare a licitației, licitațiile anterioare, atât pentru tronsonul 3, cât și pentru tronsonul 4 fiind anulate din cauza contestării lor în justiție.

Obiectul contractului este construirea a 31,75 de km, având ca punct de început zona nodului rutier de pe DN 65 (Valea Mare) care intersectează DN 65 la km 57+720 și ajunge până la limita dintre județele Olt și Argeș la km 89+300.

Citiți și: Restricție de trafic, trei săptămâni, pe un drum foarte important

Durata contractului este de 96 de luni (12 luni perioada de proiectare, 24 de luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor).

Termenul limită pentru depunerea ofertelor de către firmele interesate este 8 noiembrie 2019.

Valoarea estimată a contractului se ridică la 999.410.536 de lei, fără TVA.

Amintim că în august 2019 CNAIR a scos din nou la licitație și tronsonul 4, care va fi construit între limita administrativă dintre județele Olt și Argeș și intersecția cu autostrada 1 București-Pitești și care va tranzita teritoriile localităților argeșene Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni și Oarja (AICI, subiectul pe larg).

Viitorul drum expres Craiova-Pitești va avea în total 121 de kilometri.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90