New Profesional Consult 930 x 122

cod galben

COD GALBEN! ARGEȘ: VESTEA DATĂ ACUM DE METEOROLOGI

Argeș: Vestea dată acum de meteorologi. Argeșul reintră sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată și ploi însemnate cantitativ.

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

Codul galben a fost emis în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie și este valabil de astăzi, 26 iulie, de la ora 20, până mâine, 27 iulie 2017, la ora 20.

Potrivit sursei citate, în intervalul de timp menţionat, în Muntenia, Moldova și local în Carpații Orientali și Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Citiți și: Alertă de furtună geomagnetică! Se întâmplă azi!

Instabilitatea se va manifesta prin ploi torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua și aspect de vijelie și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi 20…25 l/mp şi punctiform 50…60 l/mp.

Astfel de fenomene se vor semnala în după-amiaza zilei de miercuri (26 iulie) şi în zona Carpaților Meridionali și a Munților Banatului, iar în Dobrogea, îndeosebi în a doua parte a zilei de joi (27 iulie) şi în cursul nopţii de joi spre vineri (27/28 iulie).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90