930 x122 grota rece

colegiul bratianu

COLEGIUL „BRĂTIANU”, ÎN DOLIU

Colegiul „Brătianu”, în doliu. Este doliu la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești.

Citiți și: Zi de doliu. A murit o legendă a fotbalului din România!

Profesorul de limba franceză Iulian Untaru a murit astăzi, la vârsta de 58 de ani. Decesul a survenit la Spitalul Județean de Urgență, acolo unde era internat suferind de o boală necruțătoare.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Iulian Untaru era căsătorit și avea un băiat, în vârstă de 19 ani. Născut pe 21 iulie 1959 în comuna argeșeană Rătești, a absolvit în anul 1978 Liceul German din Pitești și, ulterior, în 1984, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția germană-franceză) a Universității București.

După absolvirea facultății, a fost profesor de franceză sau de germană la școli din mediul rural. În anul 1993 a devenit profesor titular de limba franceză la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești. Între anii 2006 și 2009 a fost șef al catedrei de limba franceză de la prestigiosul colegiu.

A obținut numeroase premii și mențiuni cu elevii săi la olimpiade de limba franceză. A fost și autor de cărți de specialitate.

În 2008 a primit titlul de Fiu al Argeșului din partea Consiliului Județean și o diplomă de excelență de la Guvernul României și Ministerul Educației, pentru rezultate deosebite la olimpiadele naționale. O perioadă a lucrat și în Inspectoratul Școlar Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90