NOR CURIER 930X122

centrul cultural mioveni

CONCURS DE SUCCES ÎN MIOVENI

Concurs de succes în Mioveni. La Centrul Cultural Educativ din Mioveni s-a desfăşurat astăzi etapa județeană a concursului naţional pentru elevi „Diversitatea, o șansă în plus pentru viitor”.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Aflat la ediția a XI-a, concursul este derulat de Ministerul Educaţiei Naționale, prin Direcţia Minorităţi, în parteneriat cu Asociaţia “Divers”.

Au participat școlile gimnaziale nr.1 din Valea Mare Pravăț, nr. 1 din Bughea de Sus, nr. 1 din Bughea de Jos, „Ion Iorgulescu” din Mihăești, nr.1 din Vlădești și nr. 1 din Schitu Golești, Clubul Elevilor din Costești și Liceul Tehnologic „I.C. Petrescu” din Stâlpeni.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Concursul a avut ca scop promovarea tradiţiilor şi a obiceiurilor romilor şi încurajarea accesului la educaţie şi integrare socială.

Prestațiile artistice ale elevilor s-au bucurat de succes, copiii primind aplauze din partea publicului.

La faza națională, care va avea loc în perioada 3-6 iunie 2018 în orașul Măgurele din județul Ilfov, echipele vor parcurge o probă teoretică (întrebări tip grilă din domeniul educaţie civică şi din istoria, tradiţiile şi obiceiurile minorităţilor naţionale) și proba creativ-artistică prezentată la faza județeană.

Evenimentul de astăzi a fost organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, în parteneriat cu Primăria oraşului Mioveni şi Centrul Cultural Mioveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90