NOR CURIER 930X122

copac

COPACUL DIN ARGEȘ CU PAGINĂ DE FACEBOOK

Copacul din Argeș cu pagină de Facebook.

Citiți și: S-a sfârșit lumea: A căzut Facebook!

Este un copac singuratic, situat pe drumul DN 65 (E 574), pe sensul de mers dinspre Slatina către Pitești, la intrarea în comuna argeșeană Lunca Corbului. Nu departe de Pitești: la doar 25 de km distanță de municipiul reședință de județ.

Cineva (Cătălina Panait, o pasionată de natură și fotografie originară din Galați, care trăiește în București) l-a remarcat și i-a făcut pagină pe cea mai frecventată rețea de socializare.

Citiți și: Oficial! Ce spune Poliția despre moartea suspectă a bărbatului din pădure

„Este prietenul meu, cel care mă asigură că sunt pe drumul cel bun, spre casă, indiferent de sens, de vreme și de vremuri!”, scrie una dintre persoanele fascinate de măreția copacului. „Un reper, un tovarăş de drum, o coroană recognoscibilă de departe, o prezenţă perenă, sper.”, se arată într-un alt comentariu.

Toți cei care poposesc în preajma lui și care îi fac fotografii sunt invitați să le publice pe pagina de Facebook a copacului singuratic din Argeș. Pagina poate fi accesată AICI. (Sursă foto: Facebook)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3