930 x122 grota rece

bcco

CULTURĂ DE CANNABIS, DESCOPERITĂ ÎN CURTEA UNUI ARGEȘEAN

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (B.C.C.O.) Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Pitești, au făcut ieri o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 32 de ani din comuna argeșeană Nucșoara, bănuit de trafic de droguri de risc.

Citiți și: Percheziții! Fapte neînchipuite și ilegale: Trei tineri, săltați de mascați

Informația ne-a fost furnizată în urmă cu puțin timp de Biroul de presă al Poliției Județene.

Citiți și: Atenție la aceste medicamente!

Potrivit sursei citate, în urma percheziției la locuința acestuia au fost descoperite plante de cannabis, fragmente de substanță vegetală și ustensile susceptibile a fi fost folosite la creșterea plantelor, prepararea, porționarea și consumul de droguri.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul acestui an bărbatul ar fi cultivat în curtea casei sale, într-un solar, mai multe plante de cannabis. De asemenea, ar fi oferit spre vânzare diverse cantități de droguri de risc.

Bărbatul a fost dus la sediul D.I.I.C.O.T. Pitești pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar la percheziție au participat și jandarmi.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3