Donaris 930 x 122

profesional new consult

CURS DE BARMAN ÎN PITEȘTI

Curs de barman în Pitești. În perioada următoare va avea loc deschiderea cursului de barman http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-turism/curs-autorizat-barman. Organizat de Profesional New Consult, cursul este acreditat, diplomele eliberate fiind recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei și recunoscute la nivel naţional şi internaţional.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursul de barman http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-turism/curs-autorizat-barman îşi propune să pregătească participanţii în tainele acestei meserii, cursanții bucurându-se atât de pregătirea teoretică necesară, cât și, mai ales, de pregătirea practică, atât de importantă.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Printre alte elemente din domeniu, cursul de barman http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-turism/curs-autorizat-barman asigură următoarele competenţe: cunoașterea tipurilor de băuturi; prepararea diferitelor rețete de băuturi; cunoașterea diferitelor recipiente necesare în bar pentru prepararea băuturilor; mixuri și cocktailuri și mod de prezentare a băuturilor în recipiente specifice; gestionearea stocurilor de băuturi și materialele necesare; organizarea barului; interacțiunea cu clienții.

Puteţi urma cursul de barman http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-turism/curs-autorizat-barman la Profesional New Consult alături de specialiştii acestei firme, având astfel ocazia să vă formaţi într-un domeniu nou sau să vă specializaţi într-o meserie pe care o practicaţi deja, obţinând, totodată, şi calificarea necesară în acest sens.

Detalii şi informaţii pentru înscrieri

Telefon: 0725.420.330, 0784.045.025, 0784.333.777

Email: office@profesionalnewconsult.ro

Sediu Pitești:  bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele hipermarketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs de ospătar http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-turism/ospatar

-Curs de operator vânzări prin telefon http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-operator-vanzari-prin-telefon

-Curs de fotografie http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-fotografie

-Curs de operator maşini comandă numerică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90