930 x122 grota rece

curs

CURS DE COORDONATOR SSM PENTRU ȘANTIERE TEMPORARE SAU MOBILE

O nouă sesiune a cursului de Coordonator Sănătate şi Securitate în Muncă (SSM) http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/cors-coordonator-ssm va fi organizat în perioada următoare de Profesional New Consult, cursul fiind acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii și Educaţiei.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Cursul este necesar și obligatoriu având în vedere prevederile art.51 alin.(2) din Legea Securităţii şi Sănătăţii în Muncă nr.319/2006 şi ale art.72 din Hotărârea Guvernului nr.300/2006 privind cerinţele minime de securitate şi sănătate pentru şantierele temporare şi mobile. Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse a emis Ordinul 242/2007, Ordin care reglementează Regulamentul privind formarea specifică de coordonator în materie de securitate şi sănătate în muncă pe durata elaborării proiectului şi/sau a realizării lucrării pentru şantiere temporare ori mobile.

Coorodonatorul de Securitate și Sănătate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/cors-coordonator-ssm este persoana abilitată, conform legii, să coordoneze şi să supravegheze lucrările din punct de vedere al sănătăţii şi securităţii în muncă, acesta fiind obligat să deţinã un certificat de Coordonator SSM, pe care are obligaţia de a-l reînnoi periodic.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Printre altele, tematica cursului abordează subiecte cum ar fi: întocmirea planului de securitate și sănătate și a registrului de coordonare; verificarea gradului de conștientizare a lucrătorilor, antreprenorilor/subantreprenorilor cu privire la sănătatea și securitatea muncii; prevenirea accidentelor de muncă și a îmbolnăvirilor profesionale; verificarea modului de respectare a prevederilor legale în domeniul SSM și a utilizării mijloacelor colective și individuale de protecție de către lucrători.

Important! Dacă vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe 15 martie 2016, veţi intra în campania cu premii denumită generic „Formează-te şi vei fi premiat!”: http://www.profesionalnewconsult.ro/campanii/formeaza-te-premiat. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data sus menţionată şi să achitaţi cursul integral, intrând astfel în competiţia la finalul căreia puteți câștiga premii însemnate.

Pentru detalii despre cursul Coordonator Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/cors-coordonator-ssm vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult:

-Mobil: 0784.045.025, 0784.333.777 și 0725.420.330

-Tel/Fax: 0348.436.899

-E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

-Web: www.profesionalnewconsult.ro.

De asemenea, firma va organiza în perioada următoare și alte cursuri recunoscute şi acreditate:

-Curs Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

-Curs Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

-Curs Specialist Management Deşeuri http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor

-Curs Arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3