930X122 MAIA

profesional new consult

CURS DE FORMATOR. NUMĂR LIMITAT DE LOCURI

Curs de Formator. Număr limitat de locuri. Cei care vor să activeze în domeniul formării profesionale a adulţilor trebuie să afle că în perioada următoare va demara în Piteşti o nouă sesiune a cursului de Formator, curs acreditat și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Cursul beneficiază de suport specific, fiind foarte bine structurat. Susţinut de specialişti în domeniu, asigură noţiuni teoretice şi aplicaţii practice.

Formatorul este o persoană foarte importantă într-o companie, întrucât capătă deprinderi de susţinere a unei idei, a unui curs și a unei sesiuni de formare şi training intern.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Profesional New Consult vă invită să participaţi la cursul de Formator, pe care îl organizează, pentru a beneficia de cele mai bune servicii, la cele mai bune preţuri de pe piaţă.

Mai multe detalii despre cursul de Formator pot fi obţinute accesând linkul https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/formator/ sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult, la următoarele coordonate:

-telefon – 0784.333.777, 0784.045.025, 0720.420.330.

-e-mail – office@profesionalnewconsult.ro.

-sediu – Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Inspector Resurse Umane

Curs Contabilitate

Curs Responsabil de Mediu

Curs Coordonator SSM.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90