New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

CURS DE FORMATOR. NUMĂR LIMITAT DE LOCURI

Curs de Formator. Număr limitat de locuri. Cei care vor să activeze în domeniul formării profesionale a adulţilor trebuie să afle că în perioada următoare va demara în Piteşti o nouă sesiune a cursului de Formator, curs acreditat și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei.

Citiți și: PARTICIPĂ ȘI TU! CURS DE RESPONSABIL DE MEDIU

Cursul beneficiază de suport specific, fiind foarte bine structurat. Susţinut de specialişti în domeniu, asigură noţiuni teoretice şi aplicaţii practice.

Formatorul este o persoană foarte importantă într-o companie, întrucât capătă deprinderi de susţinere a unei idei, a unui curs și a unei sesiuni de formare şi training intern.

Citiți și: (VIDEO) ECHIPA PROFESIONAL NEW CONSULT VĂ UREAZĂ PAȘTE FERICIT!

Profesional New Consult vă invită să participaţi la cursul de Formator, pe care îl organizează, pentru a beneficia de cele mai bune servicii, la cele mai bune preţuri de pe piaţă.

Mai multe detalii despre cursul de Formator pot fi obţinute accesând linkul https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/formator/ sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult, la următoarele coordonate:

-telefon – 0784.333.777, 0784.045.025, 0720.420.330.

-e-mail – office@profesionalnewconsult.ro.

-sediu – Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Inspector Resurse Umane

Curs Contabilitate

Curs Responsabil de Mediu

Curs Coordonator SSM.

Posada 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066