930×122 CAPRA 5

profesional new consult

CURS DE FOTOGRAFIE. ULTIMELE LOCURI!

Curs de fotografie. În perioada următoare va demara în Piteşti o nouă sesiune a cursului de Fotografie organizat deProfesional New Consulthttp://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-fotografie. Mai sunt doar câteva locuri disponibile!

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Este un curs care li se adresează tuturor celor care doresc să îşi îmbunătăţească performanţele fotografice şi să surprindă imaginile perfecte în timpul liber, în vacanţe, cu ocazia diferitelor evenimente din viața personală, dar şi celor care profesează în domeniu sau care vor să profeseze şi să îşi înfiinţeze astfel propria lor afacere în domeniu. Cursul le este adresat, așadar, atât începătorilor, cât şi avansaţilor.

Dacă doriţi să cunoaşteţi tainele fotografiei, dar şi să obţineţi o diplomă recunoscută, soluţia o reprezintă cursul de fotografie http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-fotografie organizat în Piteşti.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Vă sunt propuse sesiuni teoretice, dar mai ales practice, realizate în interiorul şi în afara sălii de curs, pentru capturarea celor mai bune cadre. Oferit la preţul de 700 de lei, cursul este susţinut de un formator cu experienţă în domeniu. Prețul poate fi achitat şi în rate. Pentru plata integrală se acordă reduceri.

Pentru detalii despre cursul de Fotografie http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-fotografie vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediile acesteia din Piteşti, situate la următoarele adrese:

-bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele hypermarketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs.

-strada Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, bloc 27, scara C, parter, apartamentul 1 – birou înscrieri.

Telefon: 0784.045.025; 0784.333.777, 0758.490.490

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Web: www.profesionalnewconsult.ro.

De asemenea, firma Profesional New Consult va organiza în perioada următoare și alte cursuri recunoscute şi acreditate:

-Curs Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

-Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca

Curs Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs Responsabil de Mediu http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu

Curs Arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90