Donaris 930 x 122

profesional new consult

CURS DE FRIZER ÎN PITEȘTI

Curs de frizer în Pitești. Înscrieri deschise pentru cursul de frizerie/hair cut http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer!

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Organizat în Piteşti, cursul este acreditat ANC şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei. Cursul oferă aplicaţii teoretice, dar mai ales practice, care se vor realiza în salonul propriu al firmei organizatoare, Profesional New Consult. Salonul este dotat cu toate ustensilele necesare practicării în mod profesional a acestei meserii.

Cursul de frizer http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer are o importantă componentă practică, numărul de locuri pentru această sesiune fiind limitat.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Puteţi urma acest curs în cadrul Profesional New Consult, la preţul de 600 de lei, cu plata în 3 rate, alături de specialiştii acestei firme http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer. Veți avea astfel ocazia să vă formaţi într-un domeniu nou sau să vă specializaţi într-o meserie pe care o practicaţi deja fãră a deţine calificarea necesară.

Mai multe detalii despre cursul de frizerie/hair cut, dar şi despre alte cursuri oferite de Profesional New Consult puteţi obţine la următoarele coordonate:

Telefon – 0784.333.777, 0784.045.025 sau 0725.420.330

Site de prezentare – www.profesionalnewconsult.ro

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro

Sediu

-bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele hypermarketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs.

-strada Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, bloc 27, scara C, parter, apartamentul 1 – birou înscrieri.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs stilist unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs machiaj/make-up http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs tehnician maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90