Donaris 930 x 122

curs

CURS DE SUCCES ÎN PITEȘTI

Curs de succes în Pitești. O meserie destul de căutată pe piaţa muncii din ţară, dar şi din străinătate este aceea de frizer/hair stylist http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-frizer/. Tot mai mulţi tineri şi nu numai sunt atraşi de acest domeniu, care poate aduce satisfacţii materiale şi profesionale importante.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Pentru a deprinde tainele profesiei vă recomandăm să urmaţi cursul de profil organizat de Profesional New Consult, cu deschiderea în perioada următoare, curs acreditat ANC şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei.

În cadrul cursului componenta practică este cea mai importantă, informaţia fiind furnizată prin intermediul suportului de curs, însă cu accent pe asumarea practică a informaţiilor primite.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Formatori-specialişti, salon profesional propriu, materiale şi produse de calitate, aparatură profesională, toate sunt garanţia unui curs de succes, organizat cu profesionalism şi seriozitate http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-frizer/.

Cursul li se adresează începătorilor în această profesie, celor care doresc să înveţe o meserie nouă și să practice o activitate foarte utilă, dar şi specialiştilor care vor să își însuşeascã noţiuni noi sau celor care activează în domeniu fără a deţine calificãrile necesare.

Mai multe detalii despre cursul de frizerie/hair cut, dar şi despre alte cursuri oferite de Profesional New Consult puteţi obţine la următoarele coordonate:

-Telefon – 0784.333.777, 0784.045.025, 0740.250.290

-Site – www.profesionalnewconsult.ro

-E-mail – cursuri@profesionalnewconsult.ro

-Sediu – Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna), în spatele supermarketului Prima – birou înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/

-Curs tehnician maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/masaj-tehnician-maseur/

-Curs cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-cosmetica/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90