930×122 CAPRA 5

profesional new consult

CURS PROFESIONAL ÎN PITEȘTI. VEZI OFERTA!

Curs profesional în Pitești. În perioada următoare va demara în Piteşti cursul de aplicare de gene false: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursul este organizat de Profesional New Consult, în colaborare cu traineri cu experienţă, asigurându-se condiţii de studiu la standarde foarte înalte, salon profesional de lucru, materiale şi ustensile profesionale.

Vor fi abordate tehnicile de aplicare de gene fir cu fir, dar şi tehnicile de volum 2D şi 3D, acordându-se o importanţă deosebită cunoştinţelor practice, care vor fi acumulate prin sesiuni de aplicare de gene realizate pe modele umane. Participanţii la curs vor înțelege astfel corect tainele acestei profesii, pentru a o putea practica ulterior.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Învaţă să pui în valoare frumuseţea naturală a ochilor cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, dar mai ales prin tehnicile de volum 2D şi 3D – un serviciu revoluţionar, care s-a extins tot mai mult în industria beauty: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false.

Datorită numeroaselor avantaje oferite, precum alungirea genelor, creşterea în volum, remodelarea şi efectul de lifting, extensiile de gene au devenit una dintre procedurile preferate de înfrumuseţare.

De ce să alegi cursul de aplicare de gene false organizat de şcoala Profesional New Consult:

-Formatori cu experienţă

-Salon profesional de lucru

-Cunoaşterea tehnicilor de aplicare gene 2D şi 3D

-Cunoaşterea tehnicii de aplicare de gene fir cu fir

-Sunt asigurate materialele şi ustensilele necesare

-Cunoaşterea diferitelor tipuri de gene (lungime, grosime, curbură, culoare)

-Preţ fără concurenţă și importante reduceri de preț

-Diplome de participare din partea firmei de formare profesională.

 

Mai multe detalii despre curs poți obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro, trimițând un e-mail la adresa cursuri@profesionalnewconsult.ro sau la sediul din Pitești al firmei (Bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele marketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs și strada Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, bloc 27, scara C, parter, apartamentul 1 – birou înscrieri).

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs stilist unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

-Curs machiaj/make-up http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

-Curs manichiură/pedichiură http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-manichiurst-pedichiurist

-Curs coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

-Curs pensat profesional http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional

-Curs frizer http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3