930×122 CAPRA 5

cutremur

CUTREMUR ÎN ZONA SEISMICĂ FĂGĂRAȘ-CÂMPULUNG

Cutremur în zona seismică Făgăraș-Câmpulung. Un cutremur de 2 grade pe scara Richter s-a produs azi noapte, la ora 1:13, la o adâncime de doar 12 kilometri, în zona seismică Vrancea, în județul Vrancea.

Citiți și: Două cutremure atipice! Alertă la Baraj!

A fost cel mai recent seism dintr-o serie de mici cutremure care au avut loc în România în ultimele 24 de ore, informează Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Astfel, în cursul zilei de ieri nu mai puțin de patru cutremure au fost înregistrate în România de seismografe. Trei dintre ele s-au produs în zona seismică Vrancea și au măsurat 2.6, 2.7 și 3.4 grade pe scara Richter.

Citiți și: Ultimă oră: Nou cutremur în România! L-ați simțit?

Un al patrulea a avut loc aseară, la ora 21:47, la o adâncime de 60 de kilometri, în zona seismică Făgăraș-Câmpulung, în județul Dâmbovița. Magnitudinea s-a ridicat la 2.6 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Sinaia (21 km), Bușteni (21 km), Fieni (22 km), Zărnești (22 km) și Azuga (24 km).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA