930×122 CAPRA 5

Daniel Cernat: „Am fost chemat ca martor”

Pitesti. 20 mai 2009. DNA Pitesti. Presedintele Comisiei de Disciplina a FRF, Marin Daniel Cernat, a iesit din sediul DNA Pitesti dupa aproape trei ore de audiere, in calitate de martor, in scandalul de coruptie in fotbal declansat in luna aprilie.

Cernat a plecat de la DNA Pitesti miercuri in jurul orei 15.15.

„Am fost citat ca martor, am venit pentru ca trebuie sa-mi fac datoria fata de lege. Nu am mai fost chemat. Nu va pot spune ce am discutat cu procurorii pentru ca este un intreg dosar in desfasurare”, a declarat Cernat, la iesirea din sediul DNA. La sediul DNA Pitesti a mai fost audiat, miercuri, Bogdan Ionut Popescu, secretar la Comisia de Apel a Federatiei Romane de Fotbal. „Am venit in calitate de martor”, a precizat Popescu. Potrivit unor surse judiciare, la DNA Pitesti au fost citati si presedintele FRF Mircea Sandu, precum si alti oficiali din cadrul federatiei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90