NOR CURIER 930X122

colibasi

DE NECREZUT! CE FACE NICOLESCU ÎN PUȘCĂRIE

De 1 an și 5 luni Constantin Nicolescu este în pușcărie.

Citiți și: Pitești. Nici nu bănuiți ce se ascunde în această clădire!

În octombrie anul trecut, deputatul PSD de Argeş Radu Vasilică a făcut parte dintr-o comisie parlamentară care a vizitat mai multe penitenciare din ţară. A fost ocazia cu care s-a întâlnit la Penitenciarul Colibaşi din Mioveni și cu fostul preşedinte al Consiliului Judeţean și al PSD-iștilor argeșeni.

„Este foarte puternic psihic. Nu merge la lucru, deoarece starea de sănătate nu îi permite. Citeşte mult, mult, este cel mai bun lucru pe care îl putea face! Stă într-o cameră cu mai multe paturi, nu are condiţii speciale. Gradul de aglomerare este mare, Penitenciarul Colibaşi fiind cu 17% mai ocupat decât ar trebui. S-au montat mai multe paturi, dar astfel s-au redus suprafaţa care îi revine fiecărui deţinut şi volumul de aer. Sunt camere cu 30 de paturi, suprapuse câte trei.”, spunea atunci Radu Vasilică.

Citiți și: Sute de posturi, scoase la concurs! Salarii de mii de lei în Argeș

Ce face fostul “baron roșu”, liderul temut de altădată, ca să-și omoare cu folos timpul petrecut după gratii? Cu excepția cititului, pentru care depune mărturie deputatul, și a scrisului, având în vedere cartea pe care ar fi scris-o în 2015: „Evoluţia economică a judeţului Argeş după anul 1989”, apărută la editura Independenţa Economică din Piteşti, sub coordonarea prof. univ. dr. Ştefan Bratu, de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor de la Universitatea din Craiova.

Ne-am informat și am aflat. Puțini dintre dumneavoastră s-ar fi gândit la așa ceva. Ei bine, în închisoare fostul “stăpân” al politicii și administrației  județului Argeș… cântă! Constantin Nicolescu face parte din corul de deținuți care prestează muzical în biserica Penitenciarului. Duminică de duminică, Nicolescu și alți deținuți, în jur de zece persoane, au program de interpretat în cor muzică bisericească.

Amintim că în februarie 2015 Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe Constantin Nicolescu la 7 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru fraudare de fonduri europene.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90