930 x122 grota rece

cnair

DECIZIE PENTRU TRONSONUL DIN ARGEȘ AL EXPRESULUI PITEȘTI-CRAIOVA

Decizie pentru tronsonul din Argeș al expresului Pitești-Craiova. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat astăzi scoaterea la licitație a proiectării și executării tronsonului 4 al viitorului drum expres Pitești-Craiova.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

„Miercuri, 21.08.2019, a fost publicat în sistemul electronic de achiziții publice (SICAP) anunțul de participare pentru procedura de atribuire a contractului având ca obiect proiectare și execuție drum expres Craiova-Pitești tronsonul 4.

Tronsonul 4, cu o lungime de aproximativ 31 de kilometri (n.r. – 31,88 de kilometri), va fi construit între limita administrativă dintre județele Olt și Argeș și intersecția cu autostrada 1 București-Pitești și va tranzita teritoriile localităților Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni și Oarja.

Citiți și: Restricție de trafic, trei săptămâni, pe un drum foarte important

Valoarea estimată a contractului este de 909.669.122 de lei fără TVA.

Durata contractului este de 96 de luni și cuprinde: 12 luni perioada de proiectare, 24 de luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție. Perioada de garanție a lucrărilor poate crește până la 120 de luni, în funcție de oferta operatorului economic care va fi desemnat caștigător.

Data limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilită pentru 24 octombrie 2019”, informează CNAIR.

Viitorul drum expres Craiova-Pitești va avea în total 121 de kilometri.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90