SMART KIDS 930X122

an școlar

DESCHIDERE DE AN ȘCOLAR LA „BRĂTIANU”-VEZI VIDEO ȘI GALERIE FOTO

Gata! A început din nou şcoala!

Citiți și: Exclusiv. Poliția, OFICIAL despre știrea care ZGUDUIE România!

Astăzi a fost agitaţie mare şi la Colegiul Naţional „I.C Brătianu” din Pitești. Elevi, profesori, părinți, prefectul de Argeș Mihai Oprescu, inspectorul școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu (profesor de educație fizică și sport la acest colegiu), și viceprimarul Laurențiu Zidaru (și el profesor aici, care a citit un mesaj din partea primarului Tudor Pendiuc) au asistat la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Rând pe rând, oficialii prezenți le-au urat succes elevilor. Invitat special a fost profesorul veteran de matematică şi părinte spiritual al liceului, Eduard Minasian. Festivitatea, desfășurată pe terenul de sport al colegiului, a inclus și o slujbă religioasă.

În pas cu moda, elevii de la „I.C Brătianu” nu au ratat ocazia să-și etaleze vestimentația. În special fetele, nu puține îmbrăcate cu fuste scurte sau cu blue-jeanși mulați pe corp și în picioare cu încălțări cu tocuri.

Citiți și: Întâlnirea minților: Dulcan luminează „Brătianu”!

https://www.youtube.com/watch?v=dRH3NsfUVJ8&feature=youtu.be

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3