Jupiter 930 x 122

isu

DESCOPERIRE PERICULOASĂ ÎN BASCOV ȘI ȘTEFĂNEȘTI

Descoperire periculoasă în Bascov și Ștefănești. Ieri a fost o zi mai aglomerată ca niciodată pentru pirotehniștii piteșteni. Echipajul pirotehnic de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în nu mai puțin de 3 cazuri, ne-a informat în urmă cu puțin timp Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: UPDATE: GRĂDINIȚĂ DIN MOȘOAIA, EVACUATĂ

Ora 9:45 – Echipajul pirotehnic de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în comuna Bascov, în satul Prislop, pentru asanarea teritoriului de muniție rămasă neexplodată. În urma cercetării la fața locului, în zona pârâului Prislop au fost găsite un proiectil, de calibrul 82 de mm, și două focoase, de calibrul 122 de mm. Au fost ridicate și depozitate în vederea distrugerii lor.

Ora 13:33 – Din același motiv, tot echipajul pirotehnic din Pitești a intervenit pe strada Calea București din orașul Ștefănești. Au fost identificate 6 aruncătoare de grenadă de exercițiu. Au fost ridicate și depozitate pentru a fi distruse într-un perimetru special amenajat în acest sens.

Citiți și: (VIDEO) UPDATE: FOC LA POENARI. IMAGINI FILMATE DIN ELICOPTER

Ora 17:39 – Pentru echipajul pirotehnic de la Detașamentul de Pompieri Pitești ziua de ieri s-a încheiat cu o intervenție în comuna Bughea de Sus, tot pentru asanarea teritoriului de muniție rămasă neexplodată. Și aici a fost identificat un aruncător de grenadă de exercițiu. Ridicat și depozitat la loc sigur de pirotehniști, urmează să fie distrus.

ISU Argeș nu precizează proveniența muniției găsită ieri neexplodată în orașul Ștefănești și în comunele Bascov și Bughea de Sus.

Posada 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066