930×122 CAPRA 5

auchan

DEZGUSTĂTOR! SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ LA AUCHAN BRADU

Surpriză neplăcută la Auchan Bradu. Un piteștean a avut astăzi parte de o surpriză neplăcută după ce a făcut cumpărături în hipermarketul Auchan din Bradu – Argeș.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Ajuns acasă, piteșteanul a constatat că peștele (hering file) cumpărat din hipermarket avea un miros greu de suportat (probabil, era stricat).

“În hipermarket iei peștele, care e ținut la gheață, ți-l pune în pungă, îți închide punga și abia acasă îți dai seama că ai cumpărat un produs cu probleme. Peștele avea un miros foarte neplăcut.”, declară cumpărătorul pentru ePitești.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Bărbatul a revenit în hipermarket cu peștele cumpărat, cerând să i se returneze contravaloarea produsului (mai bine de 25 de lei). Fără comentarii, probabil pentru a evita un scandal care risca pentru hipermarket să implice și Protecția Consumatorilor, angajații de la Auchan Bradu i-au înapoiat banii.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3