New Profesional Consult 930 x 122

arpechim

DISTRACȚIE EXTREMĂ! BUNGEE-JUMPING ÎN PITEȘTI?

Deși anunțat încă din septembrie anul trecut, concursul de idei pentru găsirea celor mai bune soluţii de punere în valoare a turnului fostului CET pe cărbune din apropiere de platforma Arpechim nu a avut loc nici până astăzi.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Poate pentru că este campanie electorală, conducerea Primăriei Pitești revine asupra subiectului și anunță din nou că „în curând” va da startul concursului. Specialiștii, dar și piteștenii de rând ar urma să fie invitați să-și spună părerea. Cele mai bune soluții vor fi premiate, potrivit sursei citate. Imediat ce datele concursului vor fi puse la punct, vi le vom comunica.

Turnul are o înălțime de circa 200 de metri. Unii cred că ar putea fi folosit ca element de semnalizare pentru oraș, cu o eventuală flacără artificială care să imite fosta flacără de la Arpechim. Alţii cred că mai potrivită ar fi utilizarea lui pe post de loc de agrement (pentru bungee-jumping, de exemplu). Sunt, însă, și voci care propun demolarea. Această variantă este, însă, exclusă, de Primărie. (Foto bungee-jumping: hybridtechcar.com)

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3